Delivery : Mon - Fri 9.00am - 6.00pm, Sat - 9.00am - 1.00pm
search

             Facebook_Link_KittenProgression.jpg

Serumpun 


'Basmi FIP', panggilan kepada semua pemilik kucing, penyelamat, dan hospital haiwan untuk membasmikan jangkitan virus yang membawa maut untuk kucing tercinta kami. Produk kami, GS-441524 adalah rawatan eksperimental yang terbukti secara klinikal, dihasil berdasarkan penyelidikan yang diselesaikan di US oleh sekumpulan penyelidik veteran di University of California Davis. Kumpulan penyelidik ini mendapati bahawa sebatian, yang awalnya dibuat untuk memerangi virus ebola manusia, sangat berkesan dalam merawat peritonitis berjangkit kucing (FIP). Penyakit yang dulunya bermaksud  hampir pasti maut (kematian lebih dari 90%) kini dapat diubati dengan berkesan dengan kadar pemulihan lebih dari 80%. Kami menjadikan GS-441524 dapat diakses oleh pemilik kucing di wilayah kami (Malaysia, Singapura, Indonesia) dan di dunia. Kumpulan kami terdiri daripada orang Melayu, Indonesia, Cina dan India bekerja keras untuk memberitahu pemilik kucing, penyelamat, doktor haiwan untuk menyebarkan berita mengenai rawatan yang terbukti secara klinikal ini ke seluruh pulau dan semenanjung sehingga mereka dapat menyelamatkan nyawa ribuan kucing setiap tahun dari  jangkitan peritonitis  (FIP) ini.

Sertailah kami dalam usaha ini. Jadilah wakil jenama kami dan beritahu komuniti anda tentang  rawatan yang revolusi ini, dan membina perniagaan tempatan anda sendiri.

paragraph-separator-clipart-1.png

“ Basmi FIP”呼吁所有养猫者,救助者和动物医院消除致命的病毒感染,这种感染夺走了我们许多挚爱的帐篷的生命。我们的产品GS-441524是经过临床验证的实验治疗方法,它是基于一组由加利福尼亚大学戴维斯分校的资深研究人员在美国完成的研究而生产的。这组研究人员发现,最初用于对抗人类埃博拉病毒的化合物在治疗猫传染性腹膜炎(FIP)方面极为有效。曾经几乎意味着一定死亡(死亡率超过90%)的疾病无法以超过80%的恢复率有效治疗。我们正在为全球我们地区(马来西亚,新加坡,印度尼西亚)的猫主人提供GS-441524。我们的小组由马来人,印度尼西亚人,中国人和印度人组成,正在努力告知猫主,救援人员,兽医将这一经过临床验证的治疗方法的消息传播到众多岛屿和半岛,以便它们每年可以帮助拯救数千只猫的性命传染性腹膜炎(FIP)感染。

加入我们的努力。成为我们的品牌大使,让您的社区知道这种革命性待遇的存在,并建立自己的本地业务。

paragraph-separator-clipart-1.png

'Basmi FIP', panggilan untuk semua pemilik kucing, penyelamat, dan rumah sakit hewan untuk memberantas infeksi virus mematikan yang merenggut nyawa terlalu banyak dari para sahabat tercinta kita. Produk kami, GS-441524 adalah perawatan eksperimental yang terbukti secara klinis, diproduksi berdasarkan penelitian yang diselesaikan di AS oleh sekelompok peneliti veteran di University of California Davis. Kelompok peneliti ini menemukan bahwa suatu senyawa, yang awalnya diciptakan untuk memerangi virus ebola manusia, sangat efektif dalam mengobati kucing peritonitis menular (FIP). Suatu penyakit yang pernah berarti kematian hampir pasti (kematian lebih dari 90%) tidak dapat diobati secara efektif dengan tingkat pemulihan lebih dari 80%. Kami membuat GS-441524 dapat diakses oleh pemilik kucing di wilayah kami (Malaysia, Singapura, Indonesia) di dunia. Kelompok kami yang terdiri dari orang Melayu, Indonesia, Cina, dan India bekerja keras untuk memberi tahu pemilik kucing, penyelamat, dokter hewan menyebarkan berita tentang perawatan klinis yang telah terbukti ini ke berbagai pulau dan semenanjung sehingga mereka dapat membantu menyelamatkan ribuan kucing setiap tahun dari kucing. infeksi infeksi peritonitis (FIP).

Bergabunglah dengan kami dalam upaya kami. Jadilah brand ambassador kami dan beri tahu komunitas Anda tentang keberadaan perlakuan revolusioner ini, dan bangun bisnis lokal Anda sendiri.

paragraph-separator-clipart-1.png 

'பாஸ்மி எஃப்.ஐ.பி. எங்கள் தயாரிப்பு, ஜி.எஸ் -441524 என்பது ஒரு மருத்துவ நிரூபிக்கப்பட்ட பரிசோதனை சிகிச்சையாகும், இது கலிபோர்னியா டேவிஸ் பல்கலைக்கழகத்தின் மூத்த ஆராய்ச்சியாளர்களின் குழுவால் அமெரிக்காவில் முடிக்கப்பட்ட ஆராய்ச்சியின் அடிப்படையில் தயாரிக்கப்படுகிறது. மனித எபோலா வைரஸை எதிர்த்துப் போராடுவதற்காக முதலில் உருவாக்கப்பட்ட ஒரு கலவை, பூனை தொற்று பெரிடோனிடிஸ் (FIP) க்கு சிகிச்சையளிப்பதில் மிகவும் பயனுள்ளதாக இருந்தது என்று இந்த ஆய்வாளர்கள் குழு கண்டறிந்தது. ஒருமுறை ஏறக்குறைய சில மரணங்களை (90% க்கும் அதிகமான இறப்பு) குறிக்கும் ஒரு நோயை 80% க்கும் அதிகமான மீட்பு வீதத்துடன் திறம்பட சிகிச்சையளிக்க முடியாது. உலகின் எங்கள் பிராந்தியத்தில் (மலேசியா, சிங்கப்பூர், இந்தோனேசியா) பூனை உரிமையாளர்களுக்கு ஜிஎஸ் -441524 ஐ அணுக வைக்கிறோம். மலாய், இந்தோனேசிய, சீன மற்றும் இந்தியர்களைக் கொண்ட எங்கள் குழு பூனை உரிமையாளர்கள், மீட்பவர்கள், கால்நடை மருத்துவர்கள் இந்த மருத்துவ நிரூபிக்கப்பட்ட சிகிச்சையின் செய்தியை ஏராளமான தீவுகள் மற்றும் தீபகற்பங்கள் முழுவதும் பரப்புவதற்கு கடுமையாக உழைத்து வருகின்றனர், எனவே அவை ஆண்டுதோறும் ஆயிரக்கணக்கான பூனைகளின் உயிரை பூனையிலிருந்து காப்பாற்ற உதவும் தொற்று பெரிட்டோனிட்டிஸ் (FIP) தொற்று.

எங்கள் முயற்சியில் எங்களுடன் சேருங்கள். எங்கள் பிராண்ட் தூதராகி, இந்த புரட்சிகர சிகிச்சையின் இருப்பை உங்கள் சமூகத்திற்கு தெரியப்படுத்துங்கள், மேலும் உங்களுக்கென ஒரு உள்ளூர் வணிகத்தை உருவாக்குங்கள்.

paragraph-separator-clipart-1.png Your cart is currently empty.

Continue shopping