Delivery : Mon - Fri 9.00am - 6.00pm, Sat - 9.00am - 1.00pm
search


paragraph-separator-clipart-1.png

今天是第48天我的宝宝在接受治疗。我对他的进步感到非常高兴。 他现在已经回复到以前的活跃和好玩。 不长时间之前我发现他肚子一天一天的变大了。 一开始我还以为他变胖了。 但是我发现他逐渐的无力了。 他也不和我一起玩了,也没有食欲了。 在4月24日,他被诊断出患有湿性腹膜炎。 医生和我解释什么是FIP之后我都快发疯了。他基本上给宝宝判了死刑!我当时和医生说不管多难我都要救宝宝。幸亏我的医生听说你们家有这种解药。他说按照网上的资料来看,虽然GS还没有被FDA批准,治疗FIP是很有效。建议我从你家买两瓶试试。 我毫不犹豫地就下单买了5瓶。 能救命是第一。你们的服务相当好。我想给你们一个赞👍!很快就派Grab把药送给了我。药也的确很有效。 医生也不敢相信宝宝好转的速度。 我很感激你们。 希望你们能坚持干好事。 -陈陈

9403d9d8-e46a-486f-94c0-2b8e77496015.jpg


paragraph-separator-clipart-1.png

Nama saya Gemok. 2 bulan lepas saya telah di diagnose menghidap penyakit FIP (Feline Infectious Peritonitis) sehingga menyebabkan nama saya hampir ditukar kepada “Keding” disebabkan berat badan saya menurun secara mendadak. Pada siapa yang tak tau FIP adalah sejenis virus yang sangat susah untuk dirawat dan kos rawatannya amatlah terhad. Kadar kematian kucing yang menghidapi virus ini juga tinggi disebabkan kos rawatannya yang tinggi dan ubatnya experimental.

Tapi, abah saya cuba jugak usahakan untuk sembuhkan saya, dia cakap dia akan dapatkan jugak bat. Panjang jugak nama ubat tu, GS-441524 kalau tak silap, abah saya kata dia google pastu jumpa ubat nama Basmi FIP. Dia bagitau saya kena sabar dan kita try lawan sama-sama.

Lepas lebih kurang seminggu start injection, saya mula ada selera makan skit dah, tapi still kurus. Masuk minggu ke 6, dah boleh jalan-jalan lari terkedek-kedek. Fast forward minggu ke 12, badan pun dah Gemok balik, tak ingat berapa kali saya kena inject, kita pergi vet lagi skali, abah saya kata penyakit tu takde dah. Nampaknya kita menang, tapi abah kata saya takle stress sangat time ni sebab baru baik kan, nak keluar jumpa geng pun tak bole macam kena PKP pulak… Tapi takpe, janji saya dah baik dan tak lama lagi boleh la keluar lepak dah!!  
-Shafiq

ae425103-864a-4ad0-b8c7-99b1bdfed30f.jpg


paragraph-separator-clipart-1.png

This is my cat Tommi. He was diagnosed with FIP and he need to go through a 12 week treatment. When he has an FIP, he started to feel moody and lost his appetite. I thought he was fine but his condition is getting worse from time to time so I send him to the vet. The vet told me that he has diagnosed with FIP. I was so worried as I am not so familiar with the FIP. After that, I did some research on the internet and I finally found you guys and you guys provide me a good explanation. Today Tommi is on day 67 of BasmiFIP treatment and the medicine is so good and it works really well. Tommi is now so happy and he started to jump around and go outside again. Tommi is getting healthy. I feel thankful to BasmiFIP.  -Jessie

WhatsApp Image 2020-06-12 at 18.15.11.jpeg


paragraph-separator-clipart-1.png

这是我的猫,他的名字是 Ryan。他本来是一只活泼的猫,可是自从他患上了FIP他整天都没精神和他一直不要吃东西,现在他必须接受12个星期的治疗。自从患上了FIP后,一开始那时候我很担心他,因为我不大了解FIP是什么。过后我去网上收集一些资料然后就找到你们的品牌了。你们不只是提供了一些资料给我还为我一一解释了整个FIP的东西。在还没有使用GS的时候,他的病情一度恶化。他的AG比率是0.4。在开始接受治疗后,他的AG比率从0.4慢慢的改善到0.6了,现在呢上到了0.7。BasmiFIP GS这种药效果非常的好因为现在我的猫可以开始跑来跑去了还有他现在会一直吃东西了。Ryan 现在逐渐康复了。我得在这里感谢BasmiFIP,因为没有他,我的猫也许无法康复。- Simon

แมวของเราชื6อไรอัน ปกติแล้วเขาเป็นแมวที6ร่าเริงมากๆ แต่ตั Wงแต่เขาเป็นโรคFIP เขาไม่มีแรงทั Wงวันแล้วก็ไม่กิน เลย ตอนนี Wเขาได้รับการรักษามา12สัปดาห์แล้วตั Wงแต่ป่ วยเป็นโรคนี W ฉันเครียดมากๆเพราะฉันไม่รู้อะไรเกี6ยวกับ โรคนี Wเลย ฉันเลยเริ6มค้นหาข้อมูลทางออนไลน์แล้วจากนั Wนฉันก็ได้พบกับแบรนด์ของคุณBasmi FIP คุณไม่ใช่ เพียงแต่หาข้อมูลให้ฉันแต่ยังอธิบายเกี6ยวกับFIPทีละขั Wนตอนและตัวต่อตัวให้ฉันอีกด้วย ก่อนที6เราจะเริ6มใช้GS อาการของไรอั Wนก็แย่ลงเรื6อยๆแล้ว ค่าAGเขาตํ6ามากๆเหลือ 0.4 หลังจากเข้ารับการรักษา ค่าAGของเขาก็เริ6มดี ขึ Wนเป็น 0.6 แล้วตอนนี Wก็แตะที60.7 GS มีประสิทธิภาพมากๆเพราะว่าไรอั Wนวิ6งรอบๆได้แล้ว แล้วก็เริ6มกินได้แล้ว ไรอั Wนดีขึ Wนมากๆแล้วตอนนี WฉันขอบคุณBasmi FIBมากๆ ถ้าไม่มีพวกเขา แมวของฉันก็จะไม่สามารถฟื Wนตัวได้ ขนาดนี W – รีวิวโดยคุณ- Simon

WhatsApp Image 2020-06-12 at 17.46.00.jpeg


Your cart is currently empty.

Continue shopping