Our Triple Guarantees – BASMI FIP Malaysia | Official Website ©️
  • Deliveries are from 9.00am - 4.00pm Monday to Friday and 9.00am to 12pm Saturdays. No deliveries on Sundays Join Our Community
  • We're available on Shopee Now! Shop Now!
  • We're available on Lazada Now! Shop Now!
icon-search

MY - Web Banner Guarantee-04

Kami ingin memberi jaminan bahawa kepuasan anda adalah keutamaan kami. Sekiranya, walaupun dengan usaha terbaik, GS tidak dapat memberikan hasil yang diinginkan dalam rawatan FIP kucing anda, dan botol tetap tidak dibuka dan tidak digunakan, kami di sini untuk membantu anda. Kami menawarkan pengembalian dana penuh pembelian anda, untuk memastikan keadilan dan ketelusan dalam komitmen kami terhadap kepuasan anda. Harap maklum bahawa bayaran pemprosesan nominal RM 50 akan dikenakan untuk menampung kos buruh, bahan, dan penghantaran yang berkaitan dengan pesanan anda. Kami tidak dapat mengembalikan sebarang kos pemprosesan pembayaran, dan anda akan bertanggungjawab untuk kos penghantaran barang tersebut kepada kami.

Pulangan mesti dibuat dalam tempoh 30 hari dari tarikh pesanan. Setelah kami menerima botol yang dikembalikan di pusat penghantaran kami dan mengesahkan bahawa botol tersebut dalam keadaan yang boleh dijual semula, kami akan mengembalikan dana melalui bank transfer untuk Malaysia pada hari Jumaat minggu yang kami terima pakej pengembalian.

Your cart is currently empty.
Continue shopping